Florin Salam, ridicat de procurori! Este cercetat pentru înșelăciune, după ce a luat bani și nu a mai mers la o cântare

Într-un eveniment surprinzător, Florin Salam, cunoscutul artist de muzică manele, a fost ridicat de doi ofițeri judiciari de la domiciliul său în jurul orei 9 dimineața.

Informația a fost confirmată de surse judiciare care au subliniat că la acest moment, Salam nu este reținut în dosarul în care are calitatea de suspect. Urmează ca acestuia să i se aducă la cunoștință învinuirea în prezența unui avocat ales sau din oficiu.

Publicitate

Ridicarea artistului a avut loc în baza unui mandat de aducere pentru audieri în calitate de suspect, potrivit surselor judiciare. Procurorii investighează un dosar în care, printre alte probe, se regăsesc discuții purtate pe aplicații de socializare precum WhatsApp.

Sursele nu au precizat dacă aceste discuții implică elemente text, audio sau video, surprinse ambiental.

Conform declarațiilor bărbatului plângător, înțelegerea cu Florin Salam implica prestația artistului la nunta sa, pentru care i-ar fi plătit suma de 5.500 de euro, distribuită în trei tranșe.

Totul părea în regulă până pe 21 august, data evenimentului. Manelistul ar fi anunțat că întârzie, iar apoi ar fi închis telefonul, renunțând să mai participe la eveniment. Această situație a determinat bărbatul să depună o plângere penală pentru înșelăciune, susținând că Salam a încălcat acordul lor contractual.

Contactată telefonic, avocata lui Florin Salam, Beatrice Comăniceanu, a confirmat momentul preluării artistului de către ofițeri, dar nu a putut oferi detalii suplimentare referitoare la dosarul de urmărire penală.

Florin Salam nu este la prima întâlnire cu justiția în ultima perioadă. Luna trecută, artistul a fost implicat într-un alt dosar de înșelăciune. Doi miri din Sintești l-au plătit cu suma de 18.000 de euro pentru un eveniment la care Salam nu s-a prezentat, trimitând doar formația sa. Plângerea depusă la poliție de cei păgubiți a dus la deschiderea unui dosar în acest sens.

Mai recent, o femeie a acuzat manelistul că ar fi agresat-o într-o cameră de hotel la începutul anului. Cercetările în acest caz sunt coordonate de Secția 1 Poliție din Capitală, sub supravegherea unui procuror de la Parchetul Judecătoriei Sectorului 1. Se așteaptă ca aceste evenimente să atragă atenția publicului și să continue să fie subiect de dezbatere în mediul online și în comunitatea fanilor lui Florin Salam.

Publicitate