Florin Salam, vizat de un dosar penal după ce ar fi bătut o prostituată într-un hotel!

Poliția Capitalei a confirmat deschiderea unui dosar penal în urma unei plângeri depuse de o tânără în vârstă de 23 de ani, care susține că a fost agresată fizic de către manelistul Florin Salam, în vârstă de 44 de ani, într-un hotel de lux din Sectorul 1 al Bucureștiului.

Conform comunicatului emis de Poliția Capitalei, plângerea a fost înregistrată la data de 1 ianuarie 2024, când polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 1 Poliție au fost sesizați cu privire la incidentul care a avut loc într-o cameră a Grand Hotel (fostul Intercontinental) în jurul orei 18.30, informează stiripesurse.ro.

Publicitate

Victima a declarat că a fost agresată fizic de către un bărbat în vârstă de 44 de ani.

În urma plângerii, a fost întocmit un dosar penal, iar polițiștii au demarat verificări la adresa menționată pentru a aduna probe în vederea stabilirii adevărului. Cercetările sunt în desfășurare sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Surse judiciare au indicat că tânăra ar fi fost în camera de hotel cu Florin Salam pentru a presta servicii sexuale contra cost. După presupusele relații sexuale, artistul l-ar fi agresat pe tânără, acuzând-o că încearcă să-i fure bani din portofel și lovind-o cu telefonul în cap și piept.

Atât artistul, cât și părțile implicate vor fi audiate în cadrul anchetei, iar autoritățile își propun să stabilească cu exactitate circumstanțele incidentului și să ia măsurile legale corespunzătoare în funcție de rezultatele investigațiilor.

Publicitate