Fost ministru PSD, atac fără precedent: sper ca mâine ”Arafatul” să fie arestat (VIDEO)

Bogdan Stanoevici, fost ministru al Românilor de Pretutindeni în guvernul PSD și fost secretar de stat la Ministerul Culturii, face acuzații fără precedent la adresa oficialilor guvernamentali care luptă cu pandemia de coronavirus.

Prin intermediul unui material video realizat în timpul protestelor din Piața Victoriei de zilele trecute, Stanoevici se referea la noua Lege privind carantinarea și izolarea că nu este o lege, ci ”o aberație, o acțiune absolut fascistă, s-a mai întâmplat asta în 1943, în timpul războiului, în urma unei decizii luate de un <Fuhrer>, că asta era el atunci, cel de acum se numește Arafat, dar e tot aia.

Publicitate

Care a decis că oamenii cu handicap, oamenii cu probleme, trebuie să fie separați de familii și închiși. Exact asta vor să facă. Problema este că această așa-zisă lege este atât de aberantă, încât nici nu precizează în ce condiții s-ar putea face această carantinare.

Asta înseamnă că mâine, dacă ei decid… Arafatul, sau sper că Arafatul mâine să fie arestat… Dar să spunem că cineva decide că mâine a avea guturai înseamnă că ești un pericol public. Conform acestei legi au dreptul să vină, să te ia și să te izoleze”, a mai declarat fostul ministru.

Lucrurile încep să degenereze în societatea românească, pe lângă mitingurile de protest susținute de persoane care nu cred că există COVID-19, s-a ajuns inclusiv la ameninţări cu moartea, pe Facebook.

În cursul zilei de ieri, șeful IGSU, Raed Arafat, a fost ținta unei amenințări cu moartea, pe o rețea de socializare, de către un adept al teoriei conspiraţiei potrivit căreia viruslui SARS-CoV-2 nu există. Postarea a fost publicată aseară pe Facebook și a fost distribuită de peste 1.500 de ori.

Vezi articolul aici.

 

Oamenii vorbesc. 🇦🇩Protestez în libertate!

Gepostet von Constantin Oprisan am Dienstag, 14. Juli 2020

Publicitate