Fostă handbalistă, dezvăluiri șocante: „Am fost violată de antrenor! La 13 ani am rămas gravidă și am făcut avort la 5 luni”

Fosta handbalistă Mariana Marica Cetiner a vorbit, la emisiunea GSP LIVE, realizată de Gazeta Sporturilor, despre momentele cumplite prin care a trecut de-a lungul vieții.

Abuzurile au început de la 12 ani. Se întâmplau în cantonament. Antrenorul te chema la el în cameră și te punea să te dezbraci. Dacă nu voiai zicea: «Mâine te duci acasă, te întorci la casa de copii. Dracul te ia!». Nu puteam vorbi cu nimeni. Cine să îți ia apărarea? Tot cu el ținea lumea”, a povestit Mariana Cetiner.

Abuzurile, la care spune că erau supuse și alte colege, au continuat. „S-a întâmplat până am rămas gravidă. A trebuit să avortez la 5 luni și era să mor. Aveam 12-13 ani. A fost greu, cumplit! Nu știu dacă antrenorul mai trăiește. S-a sesizat lumea, dar s-a șters tot. Când nu ai mama sau tată, dracul e al tău. A fost grea viața”, a spus fosta handbalistă.

Nu am avut mamă și tată, am stat la casa de copii. Am fost bătută și violată. Am născut cum am născut, a murit copilul ăla. Da, la casa de copii! Și de antrenor am fost violată, da, de Niță Grigore.

Fosta sportivă a păstrat și alte traume: ”Dacă nu marcai, luai bătaie acolo, pe bancă. Ne bătea cu un par peste gleznă. Zicea «Dacă nu dai 10 goluri din 10, dracul te ia!»”. Handbalista Mariana Marica, al cărui nume a devenit Cetinar după căsătoria cu un cetățean turc, a jucat handbal la CSȘ 2 București și la Rapid.