Fostul Șef al Campaniei de Vaccinare și actrița Monica Bârlădeanu, surprinși în jacuzzi la un resort din Bulgaria!

Monica Bârlădeanu, celebra actriță care a făcut furori în SUA, recunoaște că are o relație cu Valeriu Gheorghiță, cel care, pe vremea pandemiei de coronavirus, a condus campania de vaccinare din România.

„Dragilor,stiu ca circula o stire cu informatii eronate vis-a-vis de relatia mea personala si ca sa nu va faceti ganduri sau sa va puneti intrebari, imi doresc sa aflati adevarul direct de la mine: partenerul meu de viata e un barbat ABSOLUT NECASATORIT, liber de orice obligatie. Nu e o relatie ascunsa, doar ca am acest principiu de care ma tin, sa nu vorbesc public despre viata mea personala.

Va imbratisez tare.„, a declarat Monica Bârlădeanu despre relația cu Valeriu Gheorghiță, într-o postare pe Instagram.

În prezent director al spitalului SRI, Valeriu Gheorghiță a devenit cunoscut opiniei publice pentru că a fost preşedinte al Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva Covid-19 (CNCAV) și raporta zilnic numărul de vaccinați.

Deși ar fi căsătorit cu o fostă colegă de facultate, Valeriu Gheorghiță a fost surprins, în Bulgaria, în timp ce se relaxa în jacuzzi alături de actrița Monica Bârlădeanu.

Din imagini, relația dintre cei doi pare a fi destul de apropiată. Potrivit imaginilor făcute publice de Victor Ciutacu, în emsiunea pe care o moderează la România TV, ‘Punctul culminant’, celebra actriță și faimosul doctor se află la un resort din Bulgaria. Cei doi se relaxează în jacuzzi, par destul de apropiați, însă nu fac niciun gest care să îi încrimineze, informează România TV.

Valeriu Gheorghiță este absolvent al Universității de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș, domeniul medicină generală (militară), cu specializarea „boli infecțioase”. Cea mai mare parte a carierei a profesat la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central “dr. Carol Davila”, precum şi în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie “dr. Carol Davila” din Bucureşti, acolo unde în prezent este șef de lucrări.

În ultimii doi ani, col. dr. Valeriu Gheorghiţă s-a implicat activ în combaterea efectelor pandemiei de Covid-19 în România, precum şi în campania naţională de vaccinare, în calitate de preşedinte al Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva Covid-19 (CNCAV).