FOTO: un copil stă siderat în fața unui bolid parcat pe trotuar, neștiind încotro să o apuce

O imagine surprinsă în municipiul Vaslui, chiar în dreptul sediului Poliției Municipale, înfățișează un copil care stă siderat în fața unui bolid parcat pe trotuar, neștiind încotro să o apuce.

Jurnaliștii de la vremeanoua.ro precizează că fotografia este făcută chiar în fața Poliției Municipale Vaslui, exact sub geamul șefului de la Poliția Rutieră.

Este surprins momentul în care un copil, probabil care vine de la școală, se oprește în fața bolidului parcat pe tot trotuarul și nu înțelege pe unde să treacă.

Pe carosabil nu poate, fiindcă așa i-au spus părinții, dar și din cauza fricii să nu fie apostrofat de polițiștii care aveau mașina parcată pe sensul opus la câțiva metri mai sus, iar să se strecoare pe lângă mașină și gardul grădiniții, nici chip, fiindcă șoferul nesimțit a pus mașina lipită de acel gard.

Întrebați, polițiștii au strâns din umeri și au spus că probabil mașina aparține unui avocat care a venit la vreo audiere și se grăbea. Aceștia ne-au mai confirmat că șoferul nu a primit nici măcar un avertisment pentru parcare în locuri nepermise, de amendă nici vorbă, mai spune sursa citată.