Frații Pavăl – patronii Dedeman, vor să cumpere Clubul Sportiv al Armatei ”Steaua”!

Surse apropiate negocierilor au dezvăluit că frații Pavăl, cunoscuți ca patronii gigantului Dedeman, sunt în discuții avansate pentru a achiziționa o parte din clubul CSA Steaua.

ACTUALIZARE: Prin intremediul unui drept la replică, Dragoș și Adrian Pavăl dezmint informațiile apărute în presa centrală și preluate și de către redacția noastră, cu privire la intenția de a investi în forbalul românesc:

Publicitate

“Referitor la articolele recent apărute în presă, țin să precizez faptul că nu am avut și nu avem în derulare niciun fel de discuție sau negociere care să aibă ca subiect preluarea echipei de fotbal CSA Steaua București sau asocierea cu MApN în vederea administrării acesteia. Nu există implicare și interes din partea noastră de a investi în echipa menționată.” transmite Dragoș Pavăl, Președinte DEDEMAN

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Scopul asocierea lor cu Ministerul Apărării Naționale (MApN) este să devină partenerul privat de care clubul are nevoie pentru a se califica pentru promovarea în prima ligă, notează stiripesurse.ro.

De ceva timp, CSA Steaua se confruntă cu o interdicție care îi limitează accesul în prima ligă, din cauza finanțării sale din partea Ministerului Apărării. Potrivit Legii Sportului, cluburilor finanțate de la bugetul de stat nu li se permite să evolueze în prima ligă, ceea ce a creat un impas pentru Steaua.

În urma acestor neînțelegeri cu Guvernul, oficialii CSA Steaua au fost supuși unui control riguros, iar procurorii DNA au început o anchetă privind modul în care a fost închiriat stadionul din Ghencea. Premierul Marcel Ciolacu a fost critic față de modul în care clubul a încercat să împiedice echipa FCSB să joace pe acel stadion.

Conform unor surse, frații Pavăl ar urma să devină acționari împreună cu MApN într-o societate special creată pentru a administra echipa de fotbal a Stelei. Astfel, se speră că asocierea privată cu MApN va deschide calea pentru promovarea clubului în prima ligă și va soluționa conflictul cu autoritățile.

Negocierile sunt în plină desfășurare, iar dacă totul decurge conform planului, asocierea dintre frații Pavăl și MApN ar putea reprezenta o nouă direcție pentru viitorul echipei de fotbal a Stelei. Cu resursele financiare și experiența pe care o aduc în această asociere, Dedeman ar putea oferi un sprijin semnificativ în dezvoltarea și performanța clubului.

Reprezentanții ambelor părți au refuzat să ofere detalii concrete până în acest moment, dar se pare că negocierile avansează pozitiv. Odată ce tranzacția va fi finalizată, s-ar putea schimba soarta fotbalului din România, cu CSA Steaua revenind în lumina reflectoarelor și având șansa de a concura la nivel înalt în prima ligă.

Publicitate