Frații Pavăl, proprietarii ”Dedeman”, au cumpărat Hotelul de lângă Lacul Garda – Italia și vor investi 45 de milioane de euro

Pavăl Holding și Apex Alliance au cumpărat emblematicului Grand Hotel Gardone, inaugurat în anul 1884 pe malul lacului italian Garda, potrivit unui comunicat de presă transmis de cele două companii, citat de Ziarul de Bacău.

Deschiderea hotelului este programată pentru luna iunie 2023, iar la începutul anului 2024, hotelul va intra într-un proces de renovare și restaurare care implică investiții în valoare de 45 de milioane de euro, aducându-l la un nivel de 5 stele.

Publicitate

„Viziunea noastră comună este aceea de a crea o destinație de neegalat pe malul acestui lac, care să răspundă nevoilor exigente ale călătorilor locali și internaționali care caută îmbinarea perfectă a frumuseții naturii cu bogăția culturală și experiența ospitalieră excepțională.” a declarat Karina Pavăl, vicepreședinte Pavăl Holding.

Construit în stil clasic, Grand Hotel este renumit pentru arhitectura și grădinile sale impresionante, accesul privat către malul lacului și cele 167 de camere cu priveliște spre lacul Garda.

Printre invitații de seamă din trecut se numără Winston Churchill, Gabriele „Poetul” D’Annunzio, Regele George al Saxoniei, poetul laureat al Premiului Nobel Paul Heyse, romancierii William Somerset Maugham și Vladimir Nabokov.

Publicitate