Fulgy, despre părinții lui: ”Am fost la un mic pas de a le lua viața în urmă cu ceva timp”

Fulgy le cere iertare părinților săi, Viorica și Ioniță de la Clejani, pentru toate neplăcerile provocate în ultima perioadă. Tânărul în vârstă de 23 de ani face însă declarații neașteptate, susține că din cauza drogurilor a fost la un pas de a recurge la gesturi extreme.

„Am fost la un mic pas de a le lua viața în urmă cu ceva timp”, spune Fulgy despre părinții lui în cadrul celui mai recent clip postat pe contul lui de YouTube.

Acolo, fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani își cere iertare public pentru tot ce a făcut, le cere scuze mai ales părinților lui și susține că e un „copil iubit, dar influențat greșit de lumea rea”.

„În primul rând, îmi cer scuze public părinților mei și regret faptul că am fost la un mic pas de a le lua viața în urmă cu ceva timp din cauza consumului meu abuziv de droguri din vremea respectivă, atunci când am fost internat pentru prima oară la spital, ajutat de familia mea, deși eu le-am greșit, ei tot m-au iubit, m-au ajutat și m-au sprijinit.”, își începe Fulgy confesiunea pe YouTube.

„Drogurile îți distrug viața, familia, tot ce ai mai drag și scump. Aș vrea să îmi cer scuze tot în mod public întregii națiuni românești pentru că am mințit, negat că nu sunt drogat într-o emisiune televizată la care am participat în trecut.

Aș vrea să îmi cer scuze fostei mele partenere de viață pentru că a pierdut un animăluț scump, inofensiv și drag (pisica) tot din cauza consumului meu abuziv de droguri într-un scurt moment de nervi, fără discernământ din cauza nenorocitelor de droguri.

Iar nu în ultimul rând, aș vrea să îmi cer iertare în fața lui Dumnezeu că am păcătuit și să îi mulțumesc că m-a adus pe drumul cel bun cu ajutorul iubirii familiei mele dragi și surorii mele scumpe.”, a mai declarat el.

Fulgy, care a fost recent externat dintr-o clinică de reabilitare, nu își mai dorește să mai apară în spațiul public dezvăluiri despre trecutul lui. Susține că toate acestea afectează imaginea familiei lui.