Garsonieră de închiriat, cu duş lângă birou. Proprietarul, ironizat: ”Unde e wc-ul? În dulap”

Spiritul competitiv al ardelenilor în materie de oferte de închiriere a fost întrecut de o ofertă cu totul aparte venită din Târgu Mureș, unde o garsonieră cu design inedit a stârnit amuzamentul și curiozitatea celor care au pus ochii pe anunț.

Situată în apropierea Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade”, garsoniera, aparent potrivită pentru un student, a devenit subiectul unor comentarii amuzante și speculații în mediul online.

Publicitate

Design inovator într-un spațiu compact Diferită de celelalte oferte cu suprafețe reduse, această garsonieră se remarcă prin designul său inovator.

Cu o suprafață aparent mică, proprietarul a reușit să maximizeze spațiul pentru a include toate elementele esențiale. Patul este ingenios așezat lângă masa și chiuveta de bucătărie, care, cu o funcție duală, servește și drept toaletă.

Cel mai surprinzător aspect al designului este plasarea cabinei de duș chiar lângă birou, creând o adevărată poezie a spațiului. Cu toate acestea, misterul privind locul în care se află toaleta rămâne încă nerezolvat, generând speculații și glume printre cei care au văzut anunțul.

Speculații amuzante și reacții online Întrebarea „Unde este toaleta?” a stârnit curiozitatea și râsul online, iar utilizatorii au oferit răspunsuri pline de umor, cum ar fi „la vecini” sau „în dulap”. Comentariile amuzante au inclus și observații precum „Perfectă pentru un tânăr student. Ieși din duș și te pui să înveți” sau „Aici mâncai, aici te duceai la baie”.

Deocamdată, prețul pentru închirierea acestei garsoniere inedite nu este cunoscut, dar proximitatea față de facultatea de Medicină indică faptul că acesta ar putea fi un indiciu pentru un cost lunar de cel puțin 100 de euro. Cu toate acestea, oferta inedită rămâne un subiect de discuție în comunitatea online, unde curiozitatea și umorul sunt la ele acasă.

Publicitate