Gelos pe fosta iubită, un bărbat a pus mâna pe o toporișcă și i-a ”ciopârțit” autoturismul!

Un bărbat din Tulcea, gelos tare și cu ceva cantități de alcool la bord, i-a distrus cu toporișca mașina fostei concubine. Motivul acestuia ar fi fost că, după despărțire, femeia a rămas cu prea multe obiecte obținute în timpul concubinajului, pe care aceasta nu le merita.

Magistrații din cadrul Judecătoriei Măcin au decis condamnarea lui Marian Barzale la 900 lei amendă penală, corespunzătoare unui număr de 90 de zile-amendă, pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere. Sentința a fost dată pe 14 ianuarie și nu este definitivă, informează replicaonline.ro.

În seara incidentului, fosta concubină a parcat autoturismul în apropierea casei lui Marian Barzale. În intervalul orelor 21,00-01,30, inculpatul, având asupra sa o toporișcă și fiind sub influența alcoolului, motivat de nemulțumirea că multe bunuri achiziționate de el au rămas în mod nedrept în posesia persoanei vătămate la sfârșitul relației de concubinaj.

Motiv pentru care s-a deplasat în zona în care se afla parcat autoturismul și a a lovit cu toporișca în mod repetat autoturismul, producându-i spargerea oglinzii laterale dreapta, a lunetei, a suportului pentru numărul de înmatriculare și a geamurilor portierelor din față dreapta și spate bilateral. Prejudiciul astfel creat s-a ridicat la 5000 de lei.