Gest controversat al unei ”dive” în haină de blană, care promovează un restaurant! – VIDEO

În doar 21 de secunde, un clip video controversat a stârnit reacții aprinse pe rețelele sociale, reușind să reflecte cu amărăciune aspecte negative ale societății românești contemporane.

Clipul, considerat a face parte din campania de promovare a unui restaurant din Brașov, a fost postat de Vlad Petreanu pe pagina sa de Facebook, generând un val de critici și discuții aprinse, informează 3dots.ro.

Publicitate

Jurnalistul Vlad Petreanu a comentat clipul în termeni duri: „Atâta prost-gust n-am mai văzut demult. Știe cineva cine este persoana și ce cârciumă din Brașov reprezintă?”.

Clipul prezintă o tânără promotoare a restaurantului, care, pe lângă promovarea pastelor celebre ale localului, atrage atenția prin gesturi controversate.

În timp ce vorbește despre preparatele restaurantului, tânăra aruncă cu nonșalanță un pahar de caldarâm, adăugând o notă de ostentație la discursul său. Gestul, care ar fi trebuit să sugereze lipsa inhibițiilor și o atitudine dezinvoltă, a fost perceput de mulți privitori ca un act de mitocănie, subminând intenția inițială de a atrage clienții.

Un aspect notabil este incoerența discursului tinerei promotoare, care a lăsat pe unii privitori întrebându-se dacă este vorba despre Brașov sau despre altă locație. Critici au fost aduse și prețului menționat pentru pastele celebre – 37 de lei, iar unii au exprimat dezamăgire față de calitatea campaniei publicitare.

Clipul a stârnit ample dezbateri pe rețelele sociale, mulți comentatori catalogându-l drept nepotrivit și lipsit de profesionalism. Rămâne de văzut cum va gestiona restaurantul reacțiile negative și dacă acest incident va avea repercusiuni asupra imaginii sale în comunitatea online și offline.

 

@mesajul.roCitește mai multe pe mesajul.ro

♬ sunet original – Mesajul.ro

Publicitate