Gică Popescu, în continuare internat din cauza Covid-19 după ce au apărut complicații

În urmă cu o săptămână, Gică Popescu a anunțat că s-a infectat cu noul coronavirus. Fostul internațional român este în continuare internat în spital, acesta precizând că au apărut unele complicații și că medicii i-au recomandat să rămână sub supraveghere medicală.

În vârstă de 53 de ani, Popescu a făcut o formă serioasă de pneumonie, după cum chiar el a mărturisit, scrie comisarul.ro.
Cum s-au manifestat la început durerile
 
„Avusesem niște dureri de cap și doar într-o zi câteva frisoane. Am zis să merg să fac testul, mai ales că eu m-am testat de multe ori. Și am ieșit pozitiv, dar în acel moment eram OK, nu mai aveam simptome. Apoi, fiindcă am ieșit având coronavirus, m-am dus la Matei Balș pentru investigații suplimentare.
Ce a urmat n-a fost bine fiindcă virusul a dezvoltat foarte repede o pneumonie și nu mi-a fost bine. Cu tuse, după cum vezi și acum când vorbesc cu tine mai tușesc”, a precizat Gică Popescu pentru gsp.ro.
„Din păcate, Computerul Tomograf pe care l-am făcut în weekend nu a arătat foarte bine, în privința plămânilor, iar doctorii mi-au spus că e nevoie să continui să fiu spitalizat” – Gică Popescu.
„Nu s-a pus problema să fiu ventilat mecanic fiindcă niciun moment n-am avut o saturație de oxigen mai mică de 97-98%, deci am fost OK din acest punct de vedere. În schimb, medicamente am luat, e vorba despre Remdesivir” – Gică Popescu.
Nu se aștepta să ia Covid-19
 
„Am luat eu care eram atât de atent, pe unde umblu, să port mereu mască, să mă dezinfectez la fiecare 5 minute, umblam cu sticla de dezinfectant după mine în buzunar, dar uite că s-a întâmplat. Habar nu am de unde aș fi putut să-l iau.
Nimeni din familia mea nu a dezvoltat vreun simptom până acum. Soția, care oricum trebuie să stea izolată 14 zile, n-a acuzat nimic până acum, dar astăzi i-am zis să meargă să fac testul, mai ales că au trecut atâtea zile, a trecut și perioada de incubație”, a completat fostul căpitan al Barcelonei.
Publicitate