Gigi Becali, măsuri inedite la FCSB: „Dacă o iei pe una şi, în fiecare seară, împreunare, s-au dus seva și puterea”

După înfrângerea dureroasă cu scorul de 0-2 în fața echipei Oțelul Galați, Gigi Becali, finanțatorul echipei FCSB, a luat măsuri radicale pentru a îmbunătăți performanțele fotbaliștilor săi.

Acesta a impus reguli extrem de dure, cerând jucătorilor să renunțe la relațiile intime cu soțiile sau iubitele lor înaintea meciurilor.

Becali a transmis un mesaj categoric către fotbaliști, afirmând: „Dacă vrei să faci fotbal, chiar de căsătorit de vei fi, trebuie să îți gestionezi relația de împreunare cu nevasta ta, dacă vrei să faci fotbal la mare nivel și să iei bani mulți din fotbal. Trebuie să spui.

Dacă o iei pe una fată și stai cu ea și, în fiecare seară, împreunare, împreunare, împreunare, apoi s-au dus seva și puterea. Dacă dormi cu ea, sari ca lupul pe oaie”, a adăugat Becali.

Astfel, jucătorii care aspiră să atingă niveluri înalte în fotbal și să obțină câștiguri financiare considerabile sunt acum obligați să respecte aceste reguli stricte impuse de Gigi Becali.

Cu toate acestea, decizia finanțatorului a stârnit dezbateri și discuții în comunitatea sportivă cu privire la impactul său asupra vieții personale a jucătorilor și eficacitatea acestei abordări în ceea ce privește performanțele sportive.

Publicitate