Ginerele otrăvit de soacră cu mercur: ”Sunt îngrozit! Am trăit cu dracul în casă 30 de ani“

Imaginile obținute de Antena 3 CNN dezvăluie un caz șocant în care o femeie în vârstă de 83 de ani este acuzată că ar fi încercat să-și otrăvească întreaga familie cu mercur.

Incidentul a avut loc în București, iar uluitoarele detalii au ieșit la iveală după ce bărbatul, presupusa victimă, a contactat autoritățile.

Conform informațiilor furnizate, bărbatul a descoperit mercur în geanta soacrei sale, declanșând astfel o investigație ulterioară. Membrii familiei, inclusiv câinele, au fost spitalizați la Spitalul Floreasca pentru analize și tratament, fiind diagnosticată cu ingestie de mercur.

„Bătrâna ar fi otrăvit chiar și câinele familiei. Bărbatul spune că a găsit urme de mercur și în mâncarea animalului pe care îl au în curte,” precizează sursele.

Autoritățile au deschis un dosar penal pentru distrugere și violență în familie, iar substanța suspectă, care a fost găsită atât în mâncare, cât și într-un ambalaj din plastic, a fost trimisă la laborator pentru analiză detaliată.

Momentan, pe numele femeii în vârstă de 83 de ani a fost emis un ordin de protecție provizoriu, aceasta fiind internată la Spitalul Obregia în timp ce ancheta continuă. Inițial, bărbatul și fiul său au fost spitalizați după ce bărbatul a alertat autoritățile că ar fi fost otrăvit cu mercur de către soacra sa.

Polițiștii criminaliști au prelevat substanța de culoare gri din diverse surse, iar aceasta va fi supusă unei expertize pentru a-i determina compoziția exactă. O situație cu asemenea potențial periculos și implicări grave în cadrul unei familii a atras atenția publicului și a autorităților, generând preocupare și investigații ample pentru aflarea tuturor detaliilor.

Până în prezent, cazul continuă să fie investigat în profunzime pentru a se stabili cu exactitate circumstanțele și motivele din spatele acestei tentative de otrăvire în masă, iar autoritățile rămân în alertă pentru asigurarea securității membrilor familiei și determinarea justiției în acest caz deosebit de alarmant.

Publicitate