Google te ajută să găseşti mai uşor piesa care ţi-a rămas în cap. E suficient să o fredonezi!

Google face concurenţă serioasă Shazam-ului cu noua funcţie de căutare a muzicii ”Hum To Search”. Îţi găseşte piesa căutată chiar şi atunci când nu ştii titlul sau măcar versuri din ea E suficient să cânţi, să fredonezi sau să fluieri ce-ţi aminteşti din melodie.

Ai auzit o piesă, nu ştii cum se cheamă şi nu-ţi aminteşti nici versurile prea bine? Google te ajută acum să o găseşti. E suficient să o cânţi, să o fredonezi sau chiar să o fluieri, anunță mediafax.ro.

Publicitate

‘Hum To Search’ este numele noii funcţii Google care te aduce mai aproape de piesele care ţi-au rămas în cap. Funcţionalitatea a fost anunţată la evenimentul Google Search On şi o poţi folosi începând de azi.

E suficient să deschizi aplicaţia Google Search sau să foloseşti widget-ul de Google Search, să apeşi pe microfon şi pe butonul „Search a song”. În plus, dacă foloseşti un Asistent Google, îl poţi întreba direct pe el, „Hey Google, what’s this song?”.

De aici, ai 10-15 secunde în care poţi să fredonezi melodia la care te gândeşti. Google îţi va livra mai multe variante, în frunte cu piesa care se potriveşte cel mai bine cu ce ai cântat tu.

Publicitate