Îl mai țineți minte? Astăzi are 40 de ani și a fost dependent de droguri și alcool (FOTO)

Au trecut 30 de ani de când și-a făcut apariția pe micrul ecran simpaticul Kevin, interpretat de Macaulay Culkin! Starul din Singur acasă s-a regăsit de atunci în mijlocul mai multor controverse și a suferit transformări de-a dreptul șocante! 

A fost supranumit copilul-minune al cinematografiei americane, după ce a cunoscut celebritatea la numai 10 ani. După apariția în „Singur acasă” și în videoclipul „Black or White” al lui Michael Jackson totul părea să indice ca va urma o ascensiune de neoprit.

Cu toate acestea, el a intrat într-un con de umbră din punct de vedere al carierei, însă a rămas în lumina reflectoarelor, din cauza aparițiilor șocante. Multă vreme, Macaulay Culkin a fost, pur și simplu, de nerecunoscut, scriu cei de la viva.ro.

Puștiul simpatic a devenit un tânăr ce greu putea fi recunoscut pe stradă, dependent de droguri și alcool. Mai mult, la un moment dat a fost chiar arestat în Oklahoma pentru deținerea de substanțe interzise. A scăpat de închisoare, însă s-a ales cu o condamnare de un cu suspendare.

Luând în calcul aspectul neîngrijit, chipul palid, nebărbierit și privirea pierdută, mulți au crezut că nu își va reveni și că va avea parte chiar de un destin tragic.

În plus, despărțirea de Mila Kunis după o relație de 8 ani nu a fost prea de ajutor în recuperarea starului.

Spre surprinderea tuturor, actorul și-a revenit spectaculos, iar la asta pare să fi contribuit, poate, și iubita sa, actrița Brenda Song, care îi stă alături de 3 ani. Iată cât de bine arată Macaulay Culkin la 40 de ani!

 

Publicitate