Ilinca Vandici, despre bărbați: Nu îl pun să schimbe scutecul copilului! Bărbatul e bărbat. El trebuie să fie șmecher, să rămână așa.

Ilinca Vandici este vedeta de televiziune care apare în emisiunea ”Bravo, ai stil!”, iar pe internet, are vreo 1,2 milioane de urmăritori pe Facebook și Instagram.

Ilinca a făcut declarații controversate susținând infidelitatea și faptul că bărbații trebuie să aibă mulți bani. Controversatele declarații au fost făcute într-o emisiune tv și una de radio:

”Dacă eu conduc un anumit tip de mașină, dacă eu îmi permit un anumit tip de apartament, ce ar putea să mă atragă la un bărbat care nu își permite lucrurile astea? De ce?

Care e viziunea lui asupra vieții? Dacă până la aceea vârstă nu a reușit să aibă o mașină mai șmecheră decât a mea, o casă mai mare decât a mea, haine mai frumoase decât ale mele, vacanțe mai scumpe decât mine, de ce l-aș mai aprecia? De ce l-aș mai iubi?”.

„Mă atrage un bărbat inteligent, șmecher, deștept, puternic din toate punctele de vedere. Asta înseamnă că el trebuie să fie mai potent financiar decât mine, da?! Asta înseamnă că face ceva astfel încât să ofere tot ce are nevoie o femeie de statutul meu.”

„Este de datoria unui bărbat să acopere anumite cheltuieli, de exemplu, o mașină de o sută de mii de euro. Am învățat de-a lungul timpului că un bărbat trebuie lăsat să facă astfel de cadouri soției lui. Dacă eu pot să-mi ofer tot ce este nevoie, el nu se mai simte bărbat.

Nu îl trimit la Mega la cumpărături. Nu îl pun să schimbe scutecul copilului. Nu îl pun să se dea cu rolele, patinele prin parc, să nu știu ce. Nu, domnule! Bărbatul e bărbat. El trebuie să fie șmecher, să rămână așa.

Aaa, că are și momentele lui cu copilul, treaba lor. O să le aibă și de acum înainte că doar el o să-l ducă la femei, nu eu. Dar pentru mine, bărbatul trebuie să fie stâlpul, da?”

„Eu vreau ca bărbatul să meargă la muncă să facă bani pentru familie, pentru copil. Lasă că scutecele le schimb eu, nu e o problemă. De asta suntem noi femei. De asta purtăm noi copilul în pântece nouă luni de zile. Nu e datoria lui să schimbe scutece. De pe la vreo trei ani și jumătate Andrei (soțul Ilincăi – n.r.) a început să se apropie de Zian”.

„Nu știu ce ar putea omenește să facă un bărbat să nu îl iert. Nu există Consider că iubirea și familia noastră e mai presus de o fufă, două, trei, care vin, pleacă, stau pentru 10–15 minute.”

Și cum replicile nu au întârziat să apară, Florin Grozea, fost membru al trupei Hi-Q, i-a transmis că este pe lângă subiect.

”Ilinca Vandici, îmi pare rău că suferi. Ai nevoie de mai multă iubire și, cred eu, de mai multă tăcere.

Am crezut că exagerează cei care o critică zilele acestea, așa că am mers la sursă pentru a auzi cu urechile mele și a vedea cu ochii mei. (Deseori în social media se exagerează mult și se scoate din context, așa că vă recomand să căutați mereu sursa)

Nu exagerează nimeni, din păcate, doamna este suferindă și suferința ei se concretizează în cuvinte dintr-o cutumă medievală de care tot încercăm să scăpăm în țara noastră…

Eu merg la Mega/Lidl/Carrefour și am schimbat scutece (pe care le-am și spălat cu drag, că foloseam scutece textile la ambii copii). Dar eu nu sunt acel gen de bărbat despre care vorbește Ilinca femeie căreia îi urez să fie fericită, iubită și susținută cu adevărat măcar de acum încolo.

PS: Sunt impresionat și mândru de sutele / miile de comentarii critice din partea femeilor și adolescentelor, de la interviul de pe YouTube cu Damian și Ilinca”, a spus Grozea.