Imagine virală cu Gigi Becali desculț într-o benzinărie, lângă limuzina sa Rolls-Royce! – FOTO

Gigi Becali, cunoscut pentru excentricitățile sale și aparițiile neașteptate, a devenit din nou subiect de discuție pe rețeaua de socializare TikTok.

Imaginile surprinse într-o benzinărie, unde patronul FCSB apare desculț și zâmbitor alături de un fan, au devenit virale și au stârnit curiozitatea publicului.

Chiar dacă Gigi Becali nu este un adept al rețelelor de socializare, el reușește să atragă atenția prin gesturile sale neconvenționale. Într-un moment spontan, patronul FCSB s-a lăsat fotografiat într-o benzinărie, alături de un entuziast fan, demonstrând, încă o dată, că nu îi pasă de imaginea sa publică.

Fără să ezite, Gigi Becali a coborât din mașină, chiar dacă se afla la volan și purta deja celebrele sale ținute, un trening negru și cruce personalizate, evaluate la peste 1.000 de euro. Gestul său prietenos și deschiderea față de fanii săi au fost imortalizate într-o serie de clipuri care au devenit rapid virale pe TikTok.

Fanii și curioșii au reacționat prompt la această apariție surpriză, iar comentariile abundă în aprecieri pentru modul relaxat în care Gigi Becali gestionează interacțiunile cu admiratorii săi. Cu toate că este asaltat zilnic de fani la reședința sa din Pipera sau la Palat, omul de afaceri de 65 de ani rămâne autentic și deschis la întâlnirile neașteptate.

Gigi Becali continuă să fie o figură centrală în atenția publicului, iar gesturile sale inedite îl mențin în centrul discuțiilor. Cu toate că imaginea sa controversată nu este străină de critici, patronul FCSB demonstrează încă o dată că nu se lasă influențat de opiniile celorlalți și își trăiește autentic viața, indiferent de locul sau momentul în care este surprins de ochii publicului.

sursa: fanatik.ro

Publicitate