Imagini cu cea mai clară filmare a unui OZN! – VIDEO

În perioada 2007-2009, orașul Kumburgaz din apropierea Istanbulului, Turcia, a fost scena unui fenomen OZN uluitor, capturat de un paznic de noapte pe nume Yalcin Yalman.

Imaginile și videoclipurile uluitoare distribuite de Yalman au devenit virale pe internet, stârnind interesul mass-mediei și al entuziaștilor OZN din întreaga lume.

Publicitate

În 2008, Yalman, care lucra ca paznic de noapte la fabrica Yenikent, a surprins pe film un număr impresionant de OZN-uri plutind deasupra Mării Marmara, în apropierea Kumburgaz. Imaginile au atras atenția comunității OZN, iar expertiza ulterioară a confirmat autenticitatea acestora.

Deși unii sceptici au sugerat că aceste obiecte misterioase ar putea fi drone sau alte aeronave terestre, numeroși experți au respins această teorie, confirmând că videoclipurile sunt autentice și că fenomenul nu poate fi explicat simplu prin mijloace convenționale.

În 2009, un grup de martori, printre care și cunoscutul UFOlog Dr. Roger Leir, s-au adunat la Kumburgaz pentru a investiga evenimentele. În timpul filmărilor, au observat un obiect luminos sub luna plină, care ulterior s-a dovedit a fi o navă semicirculară cu multiple lumini, posibil în formă de bumerang sau farfurie cilindrică.

Dr. Leir a declarat: „S-a întors de câteva ori, așa că am putut vedea partea laterală, și părea că ar fi putut avea formă de farfurie. Dar apoi am avut parte de cel mai mare șoc din viața noastră, deoarece am putut vedea lumina care emana din partea internă a navei în trei zone.

Am văzut câteva entități reale care, indiferent ce făceau, se uitau în partea din față a navei, la fel cum ne uitam și noi la ele.”

Cu aproximativ 30 de videoclipuri realizate între 2007 și 2009, Yalman a reușit să surprindă detalii uluitoare, inclusiv figuri umanoide cu ochi mari și negri și capete supradimensionate. Imaginile au fost analizate de mai multe organizații din Turcia și din întreaga lume, confirmând autenticitatea acestora.

Cu toate acestea, misterul OZN-urilor de la Kumburgaz rămâne neelucidat. În ciuda încercărilor multiple de a demonta sau explica aceste fenomene, datele și videoclipurile rămân autentice și provocatoare pentru comunitatea științifică și OZN.

Publicitate