IMAGINI INCREDIBILE cu ministrul Monica Anisie, purtând două măști pe față (VIDEO)

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a declarat, marţi, că a participat la o şedinţă de lucru la Prefectura Capitalei, astfel încât autorităţile să fie pregătite în cazul în care şcolile vor trebui să intre în scenariul roşu.

Anisie a ieșit în fața jurnaliștilor cu două măști puse una peste alta, așa cum se poate vedea în videoclipul de mai jos. În comparație cu prefectul, care are o singură mască, Anisie a avut două, probabil pentru a fi sigură că se protejează de o eventuală infecție, scrie stiripesurse.ro.

Publicitate

După ce ”a fugit” de confruntarea cu vloggerul Selly, Anisie ”a dispărut” în timpul conferinței de presă ad-hoc de pe scările prefecturii. Anisie a vorbit fix două minute cu reporterii și a evitat, pe cât posibil, să răspundă la întrebările acestora.

A profitat de momentul în care prefectul Bucureștiului, Gheorghe Cojanu, a cerut să o întrerupă, s-a retras în spatele acestuia, iar în timp ce prefectul încerca să răspundă la întrebările jurnaliștilor, a plecat, fără să anunțe. Toată isprava ministrului Educației o puteți vedea în videoclipurile de mai jos.

Publicitate