Imagini șocante de la liceul unde un perete s-a prăbușit! Elevii sunt scoși pe brațe de salvatori

Imagini șocante au captat momentul prăbușirii unui perete la internatul Liceului Tamási Áron din Odorheiu Secuiesc, declanșând o operațiune intensă de salvare.

ACTUALIZARE ora 19.28: unul dintre elevii scoși de sub dărâmături a decedat!

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Mai mulți elevi au fost surprinși sub dărâmături, iar echipele de intervenție ale ISU au reușit să scoată trei persoane, una în stare gravă.

În urma ultimelor informații, una dintre victimele surprinse sub dărâmături a intrat în stop cardio-respirator, dar a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind transportată urgent la spital pentru îngrijiri medicale.

Misiunile de căutare și salvare continuă, eforturile fiind intensificate prin suplimentarea forțelor de intervenție cu un container multirisc și un echipaj complet. Incidentul a afectat o zonă de aproximativ 200 de metri pătrați, potrivit informațiilor furnizate de IGSU.

La fața locului, echipele de intervenție au mobilizat două mașini de stingere, un echipaj de descarcerare, un camion, o ambulanță SMURD, două ambulanțe SAJ și trei echipaje ale serviciilor voluntare pentru situații de urgență.

Momentan, se continuă operațiunile de căutare a posibilelor persoane surprinse sub dărâmături, iar informațiile preliminare indică faptul că incidentul a avut loc în internatul Liceului Tamási Áron din Odorheiu Secuiesc, județul Harghita.

IGSU avertizează că este posibil să fie persoane rămase sub ruinele prăbușite și intensifică eforturile pentru salvarea acestora.

Publicitate