Îmbrăcat doar în halat, la volanul Lamborghini-ului, Dorian Popa a fost oprit de poliţişti şi testat pozitiv la droguri!

Dorian Popa, cunoscutul influencer urmărit de milioane de români pe rețelele sociale, a fost oprit de polițiști și testat pozitiv la droguri, într-o situație cu totul neobișnuită. Evenimentul a avut loc chiar în apropierea casei sale, în localitatea Domnești din județul Ilfov.

Ceea ce a făcut știrea și mai notabilă este faptul că Dorian Popa se afla la volanul unui lussos Lamborghini și era îmbrăcat doar într-un halat informează Antena3.ro.

Publicitate

Polițiștii l-au oprit în timp ce conducea acest vehicul de lux și au decis să îl supună unui test folosind aparatul DrugTest. Rezultatul testului a fost unul șocant, indicând prezența unui tip de substanțe interzise, respectiv canabis.

În apărarea sa, Dorian Popa a declarat că se întorcea de la o petrecere, unde ar fi inhalat accidental fum de la un joint pe care o altă persoană îl fuma. Cu toate acestea, influencerul a fost condus de polițiști la un spital din București, unde i-au fost recoltate probe biologice pentru a se stabili exact dacă acesta a consumat substanțe interzise sau nu.

În urma incidentului, Dorian Popa a rămas fără permis de conducere și este cercetat într-un dosar penal. Merită menționat că în repetate rânduri, influencerul a vorbit despre cât de nociv este consumul de droguri sau medicamente și a negat că ar fi consumat vreodată substanțe interzise.

Într-o declarație oficială, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a anunțat că au deschis un dosar penal în acest caz și că efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

De asemenea, conducătorul auto i-a fost reținut permisul de conducere, iar dreptul său de a conduce a fost suspendat în conformitate cu legea.

Publicitate