”Îmi trebuie 19 semnături să cumpăr un pix! Dacă aș putea, pe jumătate din primărie v-aș da afară!” – VIDEO

Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a stârnit un val de controverse și critici în urma unor declarații neașteptate și extrem de directe referitoare la angajații din primărie.

Publicitate

Într-un material aparent filmat pe ascuns, edilul a afirmat că procesul de cumpărare a unui simplu pix necesită obținerea a nu mai puțin de 19 semnături, exprimându-și frustrarea cu privire la această birocrație aparent excesivă.

„Ba da’, suntem cretini?”, a întrebat retoric primarul, subliniind astfel aparenta absurditate a situației. În plus, Cătălin Cherecheș a făcut referire la angajații din primărie, sugerând că, în cazul în care ar avea posibilitatea, ar renunța la jumătate dintre aceștia.

”Dacă vreau să cumpărăm un pix în primăria asta ne trebuie 19 semnături. Bă da’ suntem cretini? Dacă aș avea posibilitatea, pe jumătate din cei din primărie, v-aș da afară. Dacă nu ați lucra ar fi ok dar mă și încurcați.”

Afirmațiile neconvenționale ale primarului Cherecheș au fost întâmpinate cu reacții împărțite din partea opiniei publice și a oficialilor locali.

Unii au exprimat înțelegere față de frustrările exprimate, considerând că birocrația excesivă poate îngreuna gestionarea eficientă a resurselor. În același timp, alții au subliniat că limbajul folosit de primarul Cherecheș este inacceptabil și nu corespunde unui limbaj adecvat într-o funcție publică.

Publicitate