În atenția turiștilor: telegondola din Piatra-Neamț intră în revizie pentru 5-6 săptămâni!

Autoritățile din Piatra-Neamț anunță suspendarea temporară a funcționării instalației de transport pe cablu pentru lucrări de întreținere și igienizare.

Această perioadă de închidere a fost planificată pentru a minimiza impactul asupra utilizatorilor, având în vedere că numărul călătorilor este redus în această perioadă a anului.

Publicitate

„Instalația de transport pe cablu din Piatra-Neamț nu va mai fi accesibilă publicului în perioada următoare, pentru că vor avea loc mai multe operațiuni de întreținere: înlocuirea unor elemente de siguranță și efectuarea unei inspecții tehnice.

Înlocuirea acestor elemente este recomandată la o anumită perioadă de timp de către producătorul echipamentelor telegondolei, firma Doppelmayr, pentru ca instalația să funcționeze în cele mai bune condiții.” – a transmis Primăria Piatra-Neamț

Echipa societății Perla Invest, responsabilă de operarea telegondolei, împreună cu specialiștii de la Doppelmayr, și-au exprimat angajamentul de a finaliza lucrările cât mai rapid posibil, estimând o durată a intervențiilor de maxim 5-6 săptămâni.

„Pe lângă intervențiile tehnice, telegondolele vor trece și printr-un proces de igienizare, în vederea pregătirii lor pentru sezonul estival.

Perioada de efectuare a acestor operațiuni a fost aleasă acum, când numărul de călători nu este foarte mare, tocmai pentru a afecta cât mai puțin activitatea telegondolei.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere!” – au mai precizat reprezentanții Primăriei

Publicitate