În caz că vă întrebați cum de mai există tragedii în accidente la trecerea cu calea ferată…! (VIDEO)

Un șofer oprit la o barieră la nivel cu calea ferată din comuna băcăuană Răcăciuni a filmat cum mai mulți șoferi și bicicliști au ignorat riscul de a fi omorâți de tren și au trecut printre cele două bare care trebuiau să-i oprească de fapt, scrie unupetrotus.ro.

Filmarea are mai puțin de două minute și în aceasta se poate observa cum șoferii unor mașini trec pe lângă cei care așteptau în coloană și își continuă cu nonșalanță drumul printre bariere.

„9 șoferi și 2 bicicliști au ignorat bariera coborâtă la nivelul de cale ferată, în filmarea unui băcăuan de numai 1 minut și 48 secunde. S-a întâmplat la Răcăciuni iar cel care a surprins imaginile cu inconștienții care și-au riscat viața a fost înjurat de șoferii tupeiști.

Românul este zmeu în țara lui dar mielușel în străinătate unde știe să respecte regulile. În ciuda înăspririi pedepselor din codul rutier, șoferul român acționează în continuare după principiul „că mie nu mi se poate întâmpla”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook ALO Iași.

Pe filmare se poate observa cum unii șoferi care au încălcat legea îl apostrofează pe cel care înregistrează. (sursa video: Alo, Iași)