În județul Neamț am întâlnit unul din cei mai preocupați oameni de studiul numerologiei și a fenomenelor paranormale

În județul Neamț se află unul din cei mai preocupați oameni de studiul numerologiei, a tainelor tarotului, reflexoterapiei, astronomiei, radiesteziei, a medicinii naturiste și, în general, a lucrurilor și fenomenelor paranormale.

Ioan Bujor are 67 de ani, este originar din Vatra Dornei, iar de 13 ani a venit în zona Târgu Neamț pentru a-și găsit liniștea pe care o căuta de mult. Este un personal atipic, așa cum sunt majoritatea celor ce dețin capacități paranormale dovedite.

Publicitate

Din totdeauna a fost preocupat și provocat de astfel de științe, de răspunsul la întrebări legate de existență, despre producerea cutremurilor, ploilor, a fenomenelor meteorologice în general.

De asemenea, a existat o preocupare continuă legată de viața oamenilor, de motivul pentru care unii sunt foarte bolnavi și de modul în care se poate interveni asupra lor în ameliorare sau vindecare.

A adunat peste 40 de ani de studiu, documentare și analiză, trecându-i prin mână mii de cărți din diverse domenii, care au putut să-i formeze o privire amplă asupra fenomenelor ce ne înconjoară și de a găsi răspunsurile pe care le căuta.

Momentul în care a conștietizat că are puteri de înțelegere și de viziune asupra anumitor lucruri și fenomene a început încă din clasa a V-a, când a participat la prima oră de cosmografie, ca obiect de studiu la școală.

De-a lungul vieții a studiat astronomia, fizica, fizica nucleară, geologia, ajungând până în mine pentru a vedea la fața locului ce se întâmplă și a-și găsi răspunsuri la numeroase întrebări.

Ioan Bujor a urmat cariera militară, în acest timp aprofundând și experimentând situații și lucruri pe care puțini oameni și le pot explica.

Nu poate defini sau explica în totalitate de ce vede anumite lucruri pe care un om obișnuit nu le-ar putea trăi sau conștientiza, dar recunoaște cu sinceritate că, în același timp, este un om credincios și că nimic nu se poate face fără voința divină.

Spune că aceste femomene pe care le stăpânește au fost declanșate în urma unei spaime pe care a trăit-o în copilărie, în jurul vârstei de 3 ani. Însă, capacitățile paranormale a început să și le conștientizeze în momentele care au avut un impact major în viața lui.

O revelație a avut loc aproape de vârsta de 18 ani, când a prevăzut moartea comandantului unității. Pur și simplu a văzut că va fi călcat cu mașina, înainte cu câteva zile.

”Eram în dormitorul unității și am avut o tresărire, spunându-le colegilor: măi băieți, pe comandantul nostru îl va călca o mașină. Asta se întâmpla seara. Dinimeața, când a ieșit din curte, comandantul a avut un accident mortal. S-a raportat apoi, s-a făcut mare vâlvă în școala militară…”

De revelații sau puteri paranormale, Ioan Bujor își amintește și despre moartea bunicului său. Deși avea câțiva ani, își aduce aminte că mama sa vorbea despre bunicul care este internat în spital, moment în care i-a spus: ”tătuța e mort, mamă!”. Lucru care era adevărat, bunicul decedase peste noapte, nimeni din familie neștiind acest lucru.

Și-a notat în câteva caiete toate aceste momente, cu ora și ziua în care au avut loc premoniții sau revelații. Cele mai puternice astfel de momente l-au făcut în schimb să conștietizeze situația în care o persoană poate fi salvată.

Poate vedea, de exemplu, ce tip de ploaie vine, lucru pe care și l-a demonstrat încă din școala militară. De asemenea, poate vedea pericolul cu mult timp înainte de a se întâmpla, menționând în același timp că ”dacă este să ți se întâmpe un lucru, nu ai ce face.”

Toate informațiile acumulate în timp l-au adus în situația în care a descifrat tainele numerologiei. Mai precis, a unei altfel de numerologii, nu bazată pe ciclul de 9 ani, ci a formei extinse, continue.

A mers mult prin spitale pentru a avea acces la pacienți, cu care stătea de vorbă pentru a-și verifica algoritmul de studiu numerologic, având capacitatea de a-și forma un cod transformat în cifre.

Și nu doar în spitale, ci și în cimitire a făcut studiu, discutând cu rudele celor decedați despre modul în care au murit și ceea ce se transpunea în algoritmul numerologiei.

În timpul interviului, Ioan Bujor a demonstrat, numerologic, că poetul Mihai Eminescu era predestinat din naștere la ceea ce s-a întâmplat în finalul vieții, cu date precise.

Tot pe baza teoriei numerologice, inclusiv moartea cântăreței Mădălina Manole este foarte exact demonstrată prin algoritmul de calcul.

De asemenea, cutremurile pot fi prognozate din timp, pe baza algoritmilor numerologici. Își ameintește că a colaborat și a corespondat mult timp cu Nechit Vinereanu, un român astrolog și numerolog care face parte din echipa de la NASA.

Sunt foarte multe persoane care îl caută pentru a le oferi informații din cele mai diverse, despre boli, diagnostice, despre trecut și, evident despre evoluții în viitor.

Cel mai mult își dorește ca informațiile și practicile pe care le posedă să poată fi folosite în spectru cât mai larg, în medicină, ca ajutor în intervențiile la care sunt supuși bolnavii.

În următorul material vom pătrunde mai adânc în tainele numerologiei și a paranormalului.

Domnul Ioan Bujor poate fi contactat la numărul de telefon 0756.330.677 sau la adresa de e-mail: [email protected]

Publicitate