Încă o tragedie în Poliție: un tânăr agent de 22 de ani a fost găsit împușcat în mașina de serviciu

După ce cu o zi în urmă, un polițist a fost găsit împușcat în cap, în cimitir, pe mormântul fetiței sale, Andreea, un alt angajat MAI, în vârstă de 22 de ani, activ în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, a fost găsit mort în comuna Cumpăna.

Publicitate

Potrivit informațiilor furnizate de surse din cadrul Europol Constanța, tânărul polițist s-a împușcat cu propria armă în mașina de poliție.

Evenimentul tragic a avut loc pe un câmp din Cumpăna, unde polițistul, care a ajuns la serviciu mai devreme în acea zi, a luat o citație, folosind-o drept pretext pentru a ieși pe teren. Ulterior, s-a suit în mașina de poliție și s-a deplasat pe câmp, unde, conform surselor, și-a provocat sinuciderea prin împușcare în cap.

Când colegii au descoperit mașina de poliție pe câmp, au constatat că portierele erau blocate, fiind nevoiți să spargă un geam pentru a ajunge la polițistul decedat. Glonțul ar fi părăsit mașina prin portieră, iar circumstanțele exacte ale tragediei rămân subiectul unei anchete în desfășurare.

Inspectoratul de Poliție Județean Constanța a fost sesizat joi seară cu privire la descoperirea tragica în comuna Cumpăna. Echipa de intervenție a confirmat identitatea victimei, precizând că tânărul polițist era încadrat în forțele de ordine din anul 2023.

Cercetările sunt în plină desfășurare sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, care a calificat incidentul drept „ucidere din culpă”.

Publicitate