INCREDIBIL! Chiar până aici am ajuns? Copii legați între ei ca la târgurile de sclavi (VIDEO)

Două clipuri video surprinse de părinți în timp ce iși așteptau copiii să iasă de la școală, arată incredibilul sistemului de învățămând și a măsurilor aberante pe care am ajuns să le luăm.

Ambele clipuri, surprinse în școli diferite din țară arată că astfel de măsuri s-au luat în mai multe unități școlare: copii legați între ei ca la târgurile de sclavi. Un grup de elevi este plimbat tocmai de învățătoare sub titulatura de ”trenuleț”, iar celălalt de către un băiețel de grădiniță.

Iată unde a ajuns nebuneala “arafaţilor”, prin îngenuncherea părinţilor şi a profesorilor obedienţi!!!…Copii LEGAŢI cu sfoara de mâini şi plimbaţi precum animalele, tocmai acolo unde ar trebui să înveţe ce înseamnă iubirea, libertatea şi neatârnarea.

Şcoala” de astăzi românească, care încă sperăm sa fie doar un vis urât, nu se mai poate numi şcoală, şi nici măcar şcoală de corecţie, ci lagăr experimental nazist!!. Cum se va dezvolta psihicul, sufletul inocent al copiilor, la vârsta care deja se conturează iremediabil rădăcinile omului de mâine!?…” este textul care a însoțit postarea video.

Publicitate