INCREDIBIL! Copil de 9 ani mîncat de viermi, ajuns in comă la spital. Mama a fost arestată

Caz deosebit de grav la Dej. Un copil în varsta de 9 ani a ajuns in comă la spital cu răni și necroze pe tot corpul.

Medicii care au intervenit la caz spun că acesta era pur si simplu mâncat de viermi și de muște, având infecții grave pe mai multe zone din corp. Se pare că acesta era în grija mamei, însă mai mult era supravegheat de bunică, pentru că femeia lipsea adeseori de acasă, notează dejeanul.ro.

Publicitate

De la spitalul din Dej, minorul a fost transferat în stare critică la Cluj-Napoca, dar medicii sunt pesimisti cu privire la șansele acestuia de supraviețuire.

Alarma s-a dat in jurul orei 12, când un echipaj medical a ajuns in apartamentul familiei respective, pe strada Crangului. Băiatul de 9 ani se afla întins pe pat, inconștient și plin de răni infectate pe abdomen, spate si picioare.

Pe lăngă toate acestea, era acoperit aproape în totalitate de muște si viermi. Echipajul ambulantei l-a transportat la Spitalul Municipal Dej, iar de acolo a fost transferat la Cluj-Napoca.

Medicii de la spital au anunțat polișia, iar bunica și mama le-au spus autorităților că băiatul are probleme psihice și că nu s-a mai ridicat din pat de aproximativ 3 săptămâni. De asemenea, bunica spune că băiatul este sub tratament, prescris de un medic de familie prin telefon.

“În jurul orei 12.45, Poliția municipiului Dej a fost sesizată de către reprezentanții Spitalului Municipal Dej – Compartimentul de Primiri Urgențe cu privire la faptul că, un minor de 9 ani, din municipiul Dej a fost transportat la spital în starea comatoasă, acesta având pe corp multiple leziuni.  

În urma verificărilor efectuate la fața locului, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului, faptă prevăzută li pedepsită de Codul penal.  Totodată, a fost sesizată și Direcţia Generală de Asistenţă Socială și Protecţia Copilului Cluj”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj pentru sursa citată.

Publicitate