Încurcate sunt căile politicii! Afișul unui candidat PMP, tipărit la comanda…PSD (FOTO)

În județul Neamț, mai precis în orașul Târgu Neamț, afișele candidatului PMP la primărie sunt comandate de către PSD Neamț.

Neculai Preda este candidatul PMP la primăria orașului Târgu Neamț. Un ochi ager al unei persoane care a citit până și ultima literă de pe afișul candidatului, a scos la iveală un lucru total neobișnuit: afișele cu pricina sunt comandate de către PSD Neamț.

Așa scrie pe marginea de jos a afișului, acolo unde partidele sau candidații sunt obligați să-și treacă mandatarul financiar, tipografia care execută printul și formațiunea politică ce comandă respectivul material electoral.

Cred că asta e de departe cea mai bizară campanie electorală la care am asistat vreodată.
Domnule Preda, nu vă cunosc. Deci nu poate fi vorba că aș avea ceva personal. Cunoscuții noștri comuni spun în general lucruri bune despre dumneavoastră.

Dar poate veți dori totuși să ne explicați și nouă cum s-a ajuns la situatia asta. Sunt convins că în spatele fiecărui afiș există și o poveste bună. Chiar am vrea să știm de ce dvs., Candidat PMP, deci teoretic anti PSD, afișati pe materiale că le aveți comandate de ei. Dar mandatarul financiar 21200019 – e al dvs. sau tot al lor? Că probabil știți, nu prea aveți voie cu mandatar comun. 😉.

Eu personal nu am intrat pe pagina dumneavoastră. Dar 3 surse diferite au confirmat deja că au accesat pagina și afisul cu înscrisul „Comandat PSD Neamț, tipărit la… ” e acolo”, scrie Andrei Sandu, cel care a descoperit textul respectiv.

Oricum, la Târgu Neamț ”înțelegerile electorale” nu ar trebui să surprindă pe nimeni, dovadă că actualul candidat al liberalilor la primărie este fostul președinte al Organizației de tineret a PSD. 

Later edit: într-un final a venit și reacția candidatului la primărie care a scris pe facebook: ”Multumesc mult pentru atentionare. A fost o greseala a celor de la Tipografia Cartex care editeaza materialul. Sincer ma bucur ca mai exista oameni cu spirit de observatie.”

Publicitate