Inedit: copiii dintr-un oraș sunt invitați să meargă la teatru îmbrăcați în pijamale! – VIDEO

Copiii din Oradea sunt invitați într-o călătorie fantastică, în care poveștile copilăriei prind viață pe scenă, notează g4media.ro.

Trupa Arcadia a Teatrului Regina Maria organizează, în perioada 26 – 31 mai, Săptămâna „Poveşti din Arcadia”, cu multe spectacole îndrăgite şi chiar seri cu poveşti în pijamale, relatează Agenția de presă Rador, care citează Radio Cluj.

Programul cuprinde câteva dintre cele mai iubite spectacole de teatru din repertoriul trupei, dar şi evenimente interactive, educative şi distractive, menite să-i încânte pe micii spectatori.

Timp de şase zile, actorii Trupei Arcadia vor juca reprezentaţii multiple ale celor mai cunoscute titluri din repertoriul trupei, care cuprind poveşti din literatura universală: „Doctorul Aumădoare”, „Frumoasa şi Bestia”, „Cenuşăreasa”, „Cei trei purceluşi”, „Capra cu trei iezi”, dar şi spectacole pentru cei mai mici spectatori cu vârste de până în 3 ani: „Omuleţ” şi „Norr în lumea culorilor”.

Unele spectacole sunt destinate şcolilor şi grădiniţelor, iar altele sunt deschise publicului larg. Părinții sunt așteptați cu copiii în 27 mai la „Frumoasa și Bestia”, în 28 mai la „Cenușăreasa”, în 30 mai la „Omuleț”, iar în 31 mai la „Norr în lumea culorilor. Toate spectacolele sunt programate la Sala Arcadia.

În 26, 27 şi 28 mai, de la ora 18.00, copiii sunt invitaţi la seri cu poveşti în pijamale. Ioana Dragoş Gajdo şi Adela Lazăr, actriţe ale Trupei Iosif Vulcan, împreună cu Igor Lungu, Iulia Dinescu şi Florian Silaghi, actori ai Trupei Arcadia, se vor juca, vor cânta, dar mai ales vor lectura interactiv şi distractiv cele mai frumoase poveşti din lume.

Copiii sunt îndemnați să meargă la serile cu poveşti îmbrăcaţi în pijamale, însoţiţi chiar de jucăriile lor de pluş preferate sau de păturica favorită.

Publicitate