Pro TV spune că interpretul de manele Florin Salam ar fi murit la vârsta de 42 de ani. Știrea nu se confirmă

Lumea iubitorilor de manele a fost zguduită în această seară de vestea că Florin Salam ar fi murit la vârsta de 42 de ani.

Știrea a fost dată pe site-ul celor de la PRO TV, iar la scurt timp a fost preluată de mai multe publicații și televiziuni naționale.

Publicitate

La câteva minute după apariția știrii, pe pagina oficială a artistului a apărut următorul mesaj:

„Dragilor. Voi fi scurt și la obiect. Nu. Nu am murit.
Iar din păcate această informație reprezintă o palmă dură asupra credibilității presei din România.
Ne vom revedea curand la concerte.
Va doresc sănătate tuturor
Rușine Pro TV”

(Ulterior, mesajul de pe pagina artistului a fost șters)

Și Betty Salam, fiica interpretului, a reacționat după apariţia în presă a informației că tatăl ei a murit.

Ea a dezmințit informația și s-a arătat indignată de articolul apărut pe siteul ProTV.

Totodată, avocatul artistului a confirmat că Florin Salam este bine și nu se confirmă nimic din ce au scris cei de la Pro TV.

ACTUALIZARE (mesajul lui Florin Salam):

În urmă cu două zile, presa tabloidă a anunțat că interpretul de manele a fost internat de urgență în spital, în stare gravă.

Florin Stoian (născut pe 1 octombrie 1979), cunoscut cu numele de scenă Florin Salam, este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți români de manele.

S-a lansat cu ajutorul șefului de orchestră Dan Bursuc în anul 2002, cu piesa „Ce gagică șmecherită”. A jucat un rol semnificativ la apariția șlagărului „Of, viața mea” (2000), interpretat de Adrian Minune și Costi Ioniță. La finele anului 2002, Florin Stoian și-a schimbat numele de scenă din „Fermecătoru” în „Salam” (arăbescul pentru „pace”, cf. ebr. șalom).

Printre cele mai importante colaborări se numără cea din anul 2011, în luna octombrie, când Florin Salam a colaborat cu muzicianul Goran Bregović alături de care au scos melodia Hopa Cupa inclusă în albumul „Champagne for the Gypsies” al cântărețului bosniac.

În 2008, cu ocazia unui concert oferit în București, a interpretat o piesă alături de cântăreața Paula Seling și Orchestra Simfonică București. Momentul a fost unul simbolic, descris de către prezentatoarea evenimentului ca o reconciliere între manele și muzica pop; în aceeași notă, versurile piesei ridicau problema intoleranței în societate.

Publicitate