Intervenția jalnică a pompierilor a făcut ca o femeie să moară, aruncându-se de la etaj (VIDEO)

Presa locală din Constanța relatează că Intervenția neprofesionistă a pompierilor a făcut ca o femeie să moară, aruncându-se de la etaj, din cauza flăcărilor și a fumului gros.

Intervenția jalnică a pompierilor trebuie sa se lase cu demisii! Multe demisii! Demisii începând de la vârf. Incendiul de astăzi, de pe bulevardul Mamaia ne-a arătat adevărata fața a autorităților din România. Nepregătite, incapabile și indiferente.
O femeie a stat minute în șir pe balcon, așteptând sa fie salvată. Când au ajuns, salvatorii nu aveau nici autospecială cu scară și nici saltea gonflabilă. Așa că au asistat ca la spectacol. Sub ochii lor, femeia disterata s-a aruncat de la etaj și a murit.
După, a apărut și scara. Salteaua nu, pentru ca cei de la ISU spun ca nu au în dotare!? Cum e posibil asa ceva? Într-o tara europeana, ISU nu e dotat cu o amărâta de saltea gonflabilă?
Femeia nu a murit, ci a fost ucisă de incompetența și indolența autorităților. Autorități pe care le plătim cu mulți bani. Pentru care plătim impozite usturător de mari.
De data aceasta, intervenția de tot râsul a fost filmată. Nu mai pot sa ne mintă în fața ca s-a acționat corect. Intr-o țară normală ar urma demisii multe și dosare penale!” – se arată în mesajul postat de către jurnaliștii de la Reporter Neptun TV.