Într-un oraș din țară, ”magia Crăciunului” e sărbătorită cu girafe, elefanți și tigri! – FOTO

Orașul Slatina din România se află în centrul atenției după ce autoritățile locale au decis să aducă „magia Crăciunului” într-un mod neobișnuit.

În loc să opteze pentru tradiționalele figurine luminoase cu Moș Crăciun, reni și brazi, parcul Tineretului a fost decorat cu o girafă, un elefant și un tigru, elemente ce par a proveni din Africa.

Decizia a stârnit reacții variate în rândul locuitorilor, mulți rămânând fără cuvinte când au văzut schimbarea neașteptată. Fotografia cu decorațiunile exotice a fost postată pe pagina de Facebook a primarului Emil Moț, care a anunțat și data la care va începe Târgul de Crăciun din Slatina.

În postarea sa, primarul Moț a invitat comunitatea la eveniment, subliniind dorința de a aduce magia sărbătorilor în inimile oamenilor. Cu toate acestea, reacțiile pe rețelele de socializare au fost mixte, unii apreciind originalitatea, în timp ce alții au criticat alegerea considerată „neobișnuită” pentru tradițiile românești.

În ciuda controversei, autoritățile se pregătesc să ofere un Târg de Crăciun plin de lumini strălucitoare și atmosferă de basm, sperând să aducă bucurie și magie în inimile comunității slătinene. Evenimentul va începe oficial pe 1 decembrie, la ora 17:30, conform anunțului primarului Emil Moț.

Publicitate