Într-un oraș, locatarii își reglează conturile la pubelele de gunoi, prin mesaje postate pe acestea! – FOTO

Un punct de colectare a gunoiului menajer din zona Cantemir din Iași a devenit scena unui conflict local inedit, unde locatarii își reglează conturile în scris pe pereții ghenei.

Fotografiile postate de bzi.ro arată acest fenomen, unde oamenii folosesc spațiul destinat gunoaielor pentru a transmite diverse mesaje, de la plângeri legate de gălăgie până la dezvăluiri despre datorii la întreținere sau presupuse comportamente nepotrivite.

Publicitate

Pereții punctului de colectare a gunoiului din zona Cantemir au devenit adevărate table de anunțuri pentru nemulțumirile vecinilor.

Unii au ales să aducă la cunoștința comunității cine a parcat greșit, cine are datorii la întreținere sau chiar cine ar fi considerat infractor. Cu toate acestea, mesajele nu se rezumă doar la aspecte practice, ci includ și exprimări vulgare, jigniri sau amenințări.

Una dintre locatarele din zonă a comentat: „Eu am crezut inițial că este vorba despre o glumă între copii, dar se pare că ghena a ajuns să fie un fel de tablă pe care se scrie lista rușinii. Cred că vecinii se ceartă între ei așa.

Vorbesc despre gălăgie, despre parcare, trec acolo numele unor persoane și nemulțumirile pe care le au față de acestea. Pe unele persoane care au numele trecut pe ghenă le cunosc, unele au, într-adevăr, datorii la asociație.”

Cu toate că unii locatari susțin că această formă de exprimare poate fi pusă pe seama elevilor de la o școală din zonă, care ar putea să scrie mesaje de bășcălie, alții își exprimă îndoielile cu privire la autenticitatea acestor informații.

Este important de menționat că această practică ar putea atrage consecințe legale pentru cei implicați, fiind considerată un act de vandalism. Cu toate acestea, scandalul de la ghenă ilustrează o perspectivă neobișnuită asupra relațiilor dintre locatari în acest cartier din Iași.

Publicitate