Ion Cioară, un fost primar, a fost prins în timp ce fura o ciocolată din magazin!

Ion Cioară, fostul primar al comunei Tâmna din Mehedinți, se află acum în atenția autorităților după ce a fost prins la furat de ciocolată într-un magazin din orașul Strehaia.

Potrivit informațiilor furnizate de Poliția Mehedinți, incidentul a avut loc pe data de 26 ianuarie 2024.

La ora 12.50, Poliția orașului Strehaia a fost alertată de către agentul de pază al unei societăți comerciale cu privire la sustragerea unor produse alimentare din magazin.

Publicitate

Echipa de polițiști s-a deplasat rapid la fața locului și, în urma verificărilor, a identificat un bărbat în vârstă de 68 de ani, fostul primar Ion Cioară, ca principalul suspect. Prejudiciul cauzat a fost recuperat și restituit societății comerciale, conform reprezentanților IPJ Mehedinți.

Ion Cioară a declarat că gestul său a fost neintenționat și că nu și-a dat seama că a pus două ciocolate în buzunar.

„E vorba doar de două ciocolate. Credeți că nu aveam bani să le cumpăr? Nu mi-am dat seama că le bag în buzunar! M-am întâlnit cu cineva în magazin, am dat mâna cu persoana respectivă și, fără să realizez, am băgat ciocolatele în buzunar”, a explicat Cioară într-o declarație acordată presei locale, conform ziarului Adevarul.

Cu toate acestea, salariații magazinului au susținut că nu este prima dată când Ion Cioară a fost prins furând din magazinul lor, menționând că acesta ar fi furat în trecut napolitane, lame de ras sau baterii.

„Așa au zis! Că sunt client vechi și aș mai fi furat de acolo napolitane, lame de ras sau baterii. Nu este adevărat! Sunt niște minciuni, vor să mă denigreze”, a negat ferm Cioară acuzațiile aduse de către personalul magazinului.

Dosarul penal al lui Ion Cioară a fost preluat de către procurori pentru investigații suplimentare și determinarea responsabilității în acest caz. Fostul primar se confruntă acum cu consecințele juridice ale gestului său neașteptat.

Publicitate