Ion, ciobanul vedetă de pe TikTok, a încetat din viață în urma unei come alcoolice!

A murit Ion Şmecherul, ciobanul devenit vedetă pe YouTube și pe rețeaua TikTok, după ce a intrat sub protecţia fraţilor Iancu şi Culiţă Sterp.

Ion a murit, astăzi, iar anunţul a fost făcut pe reţelele de socializare de Iancu Sterp, youtuber, luptător MMA şi fratele cântăreţului Culiţă Sterp.

Anul trecut pe vremea asta eram bucuroși cu toții deoarece ii ridicasem casa lui Ion iar el era cel mai fericit deoarece pentru prima data avea propria lui locuința . Cu durere in suflet va anunț căci omul care era mereu plin de viața, haios și ne făcea sa zâmbim, Ion smecherul, a încetat din viața!

Vestea proasta am primit-o chiar acum și voiam sa o împărtășesc și cu voi deoarece știu cât de mult îl iubeați. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! O să ne lipsească Ion al nostru„, a scris Iancu Sterp într-o postare pe Facebook.

Tot pe Facebook, Culiță Sterp a precizat si motivul morții lui Ion Șmecheru’: coma alcoolică. Se pare că tânărul cu chef de viață se confrunta cu dependența de alcool, care i-a adus și sfârșitul.

„Băutura nu e bună fraților, noi tot timpul i-am spus să o lase mai moale și am vrut sa îl aducem pe drumul cel bun dar e foarte greu când ești dependent.

El de o lună de zile era în concediu și a cam băut în fiecare zi, astăzi a intrat în comă alcoolică și din păcate nu s-a mai trezit, i-a cedat organismul!”, a precizat Culiță Sterp pe contul personal de Facebook în urmă cu puțin timp.