Ionel Arsene, replică pentru Victor Ponta

Ionel Arsene reacţionează la afirmaţiile lui Victor Ponta, potrivit căruia parlamentarii Pro România au fost sunați de șeful PSD Neamț, care le-a promis bani de la buget pentru a nu mai vota împotriva Guvernului la moțiunea de mâine. (vezi articolul AICI).

Stilul golănesc al dlui Victor Viorel Ponta de a face politică nu mai surprinde pe nimeni. Îl știm, cu toții cunoaștem ce îi poate pielea. Cu un asemenea om politic eșuat, pentru că altfel nu am cum să descriu un personaj care a ratat alegerile din 2014, deși a avut toată susținerea, un personaj care a fugit ca un laș de la guvernare și din fruntea partidului pe care îl conducea, nici nu merită să intri într-un dialog. Aroganța, mârlănia, continuă să îl caracterizeze pe Victor Viorel.

Publicitate

Acum, văd că a făcut din persoana mea o nouă țintă pentru a ataca PSD. Ce e Victoraș, nu ies voturile pentru moțiune? Nu poți să îi mai păcălești pe oameni?

Victoraș, eu îți recomand să te calmezi și să nu mai debitezi prostii pe la televizor. Nu mai ascultă nimeni minciunile și tâmpeniile pe care le aberezi.

Văd că am devenit omul care face și desface majorități, după mintea…aș zice îngustă, a dlui Ponta. Aș vrea să îl văd dovedind toate acuzațiile pe care mi le aduce în instanță. Îi voi acorda această ocazie pentru că mâine voi lua legătura cu avocați pentru a depune plângere penală pentru calomnie, pentru toate acuzațiile fantasmagorice ale lui Victoraș.

În final aș vrea să fie clar un lucru, pentru toți membrii PSD: Victor Ponta are un singur scop, iar acela e de a distruge PSD. A primit ordin, îl duce la capăt. Victor Viorel pozează acum în mare salvator, dar de fapt el nu vrea decât dispariția PSD. De ce? Pentru că i-am spus cu toții la revedere atunci când ne-a trădat. Cu trădătorii Victoraș nu putem sta la masă! Iar tu ești cel mai mare trădător al PSD. Ai reușit în toată existența ta să îi faci pe toți cu care ai interacționat să se delimiteze de tine, începând cu Adrian Năstase, cel datorită căruia ai ajuns om politic.

Așa că, ne vedem în instanță dragă Victoraș pentru a lămuri toate năzbâtiile pe care le-ai debitat la adresa mea. – a fost mesajul lui Ionel Arsene.

 

Publicitate