Iphone lansează tastatura cu butoane. Cât va costa noul accesoriu? – VIDEO

Nostalgicii telefoanelor vechi au toate motivele să se bucure, deoarece Iphone anunță lansarea unui nou accesoriu pentru utilizatori – tastatura cu butoane, denumită „Clicks”.

Potrivit informațiilor oferite de Simona Pătruleasa, acest inovator instrument poate fi deja comandat online și va fi disponibil începând cu data de 1 februarie.

Publicitate

„Tastatura se atașează la telefon exact ca o carcasă și se conectează prin portul USB, oferind astfel o experiență mai tactilă pentru utilizatorii care preferă senzația fizică a butoanelor. Este un produs care își propune să aducă o doză de nostalgie modernă în era smartphone-urilor”, a declarat Simona Pătruleasa în cadrul anunțului oficial.

O caracteristică interesantă a tastaturii „Clicks” este faptul că a fost dezvoltată de foști angajați Apple, care au adus cu ei experiența acumulată în timpul activității la gigantul tehnologic. Potrivit acestora, noul accesoriu va facilita procesul de generare a conținutului, fiind deosebit de util pentru influenceri și persoanele care lucrează în domeniul creativ.

Prețul de pornire al tastaturii cu butoane „Clicks” este stabilit la 139 de dolari, echivalentul a aproximativ 630 de lei. Cu toate acestea, entuziaștii potențiali pot să-și rezerve deja exemplarul dorit, efectuând precomenzi online.

Cu această lansare, Iphone își diversifică gama de accesorii, adresându-se unei categorii de utilizatori care apreciază combinația dintre tehnologia avansată și elementele retro.

Astfel, „Clicks” devine o opțiune atractivă pentru cei care doresc să redescopere senzația familiară a tastaturilor cu butoane, fără a renunța la performanțele moderne ale dispozitivelor Iphone.

 

@stirilekanaldro Clicks este accesoriul care se va lansa la 1 februarie și poate fi deja comandat online. #stirilekanald #kanaldromania #iphone ♬ sunet original – Stirile Kanal D

Publicitate