Jador a anunțat că i-au fost furați banii din cont: ”Poliția nu zice nimic, banca nu zice nimic…” – VIDEO

Interpretul de manele Jador a fost prăduit de hoți. Artistul a povestit cum răufăcătorii i-au clonat cardul și i-au golit conturile bancare, notează playtech.ro.

Artistul a realizat cu stupoare faptul că infractorii i-au clonat cardurile bancare, furându-i o sumă uriașă de bani, echivalentul câștigurilor rezultate într-un an de muncă.

Vizibil afectat de incidentul nefericit, Jador a simțit nevoia să-și strige durerea în mediul online, povestindu-le fanilor săi de pe platforma TikTok întreaga întâmplare.

„Am fost furat! Este vorba despre o sumă destul de mare pentru mine, o sumă pe care am acumulat-o într-un an de zile. Mai clar, persoana respectivă a făcut cumpărături şi a mers în vacanţe cu banii mei.”, a povestit Jador, în cadrul unui clip devenit viral pe TikTok.

De asemenea, Jador susține că nu ar fi primit ajutor din partea băncii la care este afiliat. La finalul videoclipului, cântărețul de muzică de petrecere și-a exprimat regretul față de oamenii care simt nevoia să fure de la persoanele care muncesc din greu pentru a-și câștiga existența.

 

@jadorBanca și Politia nu au zis nimic……..♬ sunet original – Jador

„Îmi pare rău că există oameni care nu au bani şi sunt nevoiţi să fure. Dar trebuie să se gândească la faptul că şi oamenii care sunt furaţi muncesc din greu pentru banii câştigaţi”, a încheiat cântăreţul.

Aceasta nu este prima dată când Jador declară că a fost victima hoților. În luna august a anului 2022, fostul Faimos de la Survivor 2021 a postat un clip pe Instagram, în care relata faptul că una dintre cunoștiințele sale ar fi intrat în casa lui și l-ar fi jefuit.

La vremea respectivă, Jador susținea că îi lipsea, din propria locuință, o sumă mare de bani care ar fi aparținut, de fapt, surorii sale. Solistul a încercat să-i bată obrazul hoțului, pe rețelele sociale.

„Un mesaj direct pentru cel care mi-ai ciordit din casă. Fratelo, eu mă bucur că am putut să-ți fiu alături, să-ți ajut familia, să nu ți-o las să moară de foame, așa cum te-ai plâns la mine.

Ți-am dat bani de fiecare dată când mi-ai cerut și știam că mai ciordești de la mine din casă, așa, câțiva leuți. Să-ți fie rușine!”, a fost mesajul pe care Jador l-a distribuit pe Instastories.