Jador a anunțat că renunță la muzică din cauza problemelor de sănătate! – FOTO

Jador, cunoscut interpret de manele, a șocat fanii după ce a postat imagini în care se afla pe un pat de spital și a anunțat că se va retrage din muzică.

Artistul a menționat că această decizie a fost luată în urma unor probleme de sănătate, despre care nu a oferit detalii suplimentare. Jador a comunicat într-o postare făcută pe pagina sa oficială de Facebook, în cursul nopții de miercuri, 15 iunie, că anul 2023 va fi ultimul an al carierei sale muzicale.

Publicitate

„Cu părere de rău, vă anunț că cariera mea se încheie aici! 2023. Voi lansa piesele pe care le-am pregătit pentru voi anul acesta și care sunt deja în lucru… pentru jadorașii mei! Ultima piesă va fi lansată în luna decembrie…”, a declarat artistul în postarea sa.

Jador, al cărui nume real este Remus Ionuț Dumitrache, a menționat că a luat această decizie împreună cu managerul său.

„În timpul rămas din acest an, sper să mă țină Dumnezeu în viață și să particip cel puțin la câteva concerte! În cazul în care nu voi mai fi… îmi ofer muzica gratuit vouă, fanilor mei! Vă iubesc și sper că acest mesaj nu vă supără”, a adăugat Jador în postarea însoțită de două fotografii cu el într-un pat de spital. „Aveți grijă de sănătatea voastră!”, a încheiat artistul în vârstă de 28 de ani.

Jador nu a dezvăluit detalii despre natura problemelor de sănătate cu care se confruntă. În luna aprilie, el a ajuns și atunci la spital, însă și-a asigurat fanii că se simte bine. „Dragilor, sunt bine (…) Sunt bine, sunt puternic. Am luat o doză de vitamine, totul este în regulă, stați liniștiți”, a declarat el pe 16 aprilie prin intermediul contului său de Instagram.

Decizia lui Jador de a se retrage din muzică a stârnit îngrijorare și emoție printre fanii săi, care au transmis mesaje de susținere și dorințe de însănătoșire grabnică.

În urma anunțului său, mulți și-au exprimat speranța că artistul se va recupera și va reveni în muzică, dar au reiterat importanța priorității acordate sănătății înaintea tuturor.

Publicitate