JENANT! Ministrului Anisie îi este teamă de o dezbatere cu Selly, un puști de 19 ani (VIDEO)

În urmă cu o lună, vloggerul Selly a trimis o scrisoare deschisă către Guvern și Ministerul Educației, în care a propus o reformă educațională. 

Ministrul Monica Anisie a declarat că va participa la o dezbatere cu vloggerul Selly, vineri, 9 octombrie, la ora 15.00, în studiourile PRT-TV. Emisiunea urma să fie transmisă în direct pe canalul de youtube al vloggerului.

Publicitate

Astăzi, Ministrul Anisie s-a sucit. Nu mai vrea să participe la dezbaterea cu tânărul vlogger, spunând că, din cauza situației epidemiologice, nu poate să onoreze invitația, în schimb îl trimite pe un secretar de stat.

Nu vă e doamnă, un pic rușine, să ne anunțați că veniți și după aia să ne lăsați baltă? Nu e penibil să vă fie frică să vă întâlniți cu un puști de 19 ani? Am eu față de prost ca să vă cred că motivul ral pentru care nu mai veniți este Covidul?

Dacă ăsta e cu adevărat motivul, de ce nu facem dezbatere online? Și dacă este, într-adevăr, un risc ridicat de Covid, de ce vă trimiteți secretarul de stat? Adică secretarul de stat să ia Covidul, iar dumneavoastră să fiți în siguranță. Asta face un lider? Asta înseamnă grija față de angajații dumneavoastră?” – spune vloggerul Selly.

Publicitate