Klaus Iohannis, mesaj tranșant pentru liberali: ÎNCETAȚI CU RACOLĂRILE de la PSD!

Presedintele Klaus Iohannis a criticat dur, miercuri, într-o conferință de presă racolările făcute de PNL în rândul primarilor PSD.

Vă spun franc, nu văd cu ochi buni aceste racolări. Eu am fost dintotdeauna și sunt și acum împotriva traseismului politic.

Traseismul politic este o boală gravă a politicii românești și ori de cate ori am avut ocazia m-am exprimat public împotriva traseismului politic. Eu nu mi-am schimbat opinia”, a spus apăsat Klaus Iohannis.

În urmă cu un an, pe 12 august 2019, Biroul Politic Național al PNL lua hotărârea ca nicio filială locală PNL să nu primească în rândurile ei membri PSD. Din păcate, foarte mulți lideri de filiale locale, nu au respectat această decizie.

Decizia nr.25 din 12 august 2019, suna așa:

Biroul Politic Național al Partidului Național Liberal, în conformitate cu atribuțiile sale prevăzute de Statutul PNL, DECIDE:

ARTICOL UNIC

Biroul Politic Național solicită filialelor să nu primească în Partidul Național Liberal niciun membru PSD”.

Tot în urmă cu un an, Rareș Bogdan spunea „ferecați ușile PNL pentru orice ales local al PSD. Nu au ce căuta în PNL!”, iar Ludovic Orban confirma acest lucru spunând „PNL a fost, este și va fi întotdeauna împotriva traseismului politic”.

Publicitate