La un an de la ”ferecați ușile PNL”, 19 primari de-ai lui Dragnea trec la PNL, în Teleorman

Întâlnire de gradul ZERO, miercuri seara, la Palatul Victoria. 41 de primari din județul Teleorman au participat la o serie de discuții cu miniștrii Guvernului și cu premierul Ludovic Orban.

Prezența edililor șefi la sediul Executivului a fost confirmată de către secretarul de stat Cristi Barbu, care a precizat că alături de primarii PNL din județ și patru foști membri ai ALDE și PMP, la eveniment au participat 11 primari PSD din Teleorman, care și-au exprimat dorința de a candida pentru un nou mandat pe listele liberalilor, anunță ziaristii.com.

Publicitate

Referitor la prezența celor 11 primari PSD, confirm acest aspect. Pot să spun că este doar începutul “naufragiului” în PSD. În următoarele zile, cel mai târziu săptămâna viitoare, alți 7-8 primari social democrați vor veni lângă noi.

Va fi o conferință de presă, unde veți afla adevăratul motiv pentru care au plecat din PSD. Nu au fost amenințări sau alte presiuni asupra domniilor lor, așa cum se smiorcăie unii în conferințe de presă”, a declarat Cristi Barbu.

În urmă cu un an, în august 2019, prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan, declara că PNL nu va primi în rândurile sale „niciun primar, parlamentar, lider PSD”, pentru că „timp de trei ani acești oameni și-au bătut joc de români”.

Vreau să-i rog pe fiecare președinte de filială, pe fiecare președinte de organizație locală, vreau să-l rog pe Ludovic Orban: nu îi primiți în partidul nostru. Ferecați ușile PNL pentru orice ales local al PSD! Nu au ce căuta în PNL! Îi vom zdrobi!

Atunci când rudele noastre, copii noștri, dumneavoastră, erați amenințați, primarii noștri erau șantajați, vă râdeau în față. Astăzi nu aveți ce să vorbiți cu ei. Zdrobiți-i în alegeri, nu-i aduceți în casa noastră!”, spunea de la tribună, Rareș Bogdan, în aplauzele unei săli întregi.

Publicitate