La un pas să rămână fără picior dintr-o glumă. S-a lăsat prins în cătuşe deşi nu avea cheie – FOTO

O glumă proasă era să îl lase pe un bărbat din Botoşani fără partea inferioară a piciorului stâng. Totul a pornit după ce un prieten i-a pus cătuşe la un picior, în Parcul Mihai Eminescu din oraş, notează observatornews.ro.

La scurt timp, cei doi amici au constatat că nu aveau cheia pentru a-l elibera pe bărbat, iar în încercarea de a-i scoate cătuşele l-a strâns şi mai tare, aproape să îi oprească circulaţia la gleznă.

Publicitate

Când a văzut că nu se poate elibera, bărbatul de 41 de ani a mers la poliţie, în speranţa că oamenii legii îl va ajuta să scape de chin. Doar că respectivele obiecte fuseseră scoase de ceva vreme din uz, iar poliţiştii nu au avut cheia potrivită pentru a-l elibera.

Au sunat după o ambulanţă, însă nici cei de la spital nu au reuşit să îl ajute prea mult. Bărbatul a plecat din spital fără să mai aştepte ajutor.

După câteva ore de chin, cum durerile au devenit insuportabile, bărbatul a cerut din nou ajutorul la 112. Potrivit Monitorul de Botoşani, unul din poliţişti a verificat seria cătuşelor şi a reuşit să găsească o cheie potrivită, eliberându-l astfel pe ghinionist.

Oamenii legii încearcă acum să afle cum au făcut rost cei doi amici de cătuşele care sunt scoase din uz. „Este un model mai vechi de cătuşe folosite de poliţişti. În prezent nu mai sunt în uz, acestea fiind casate. Norocul acelui om a fost că s-a mai găsit o cheie pentru a le desface. Altfel ar fi fost nevoie de descarcerare”, a spus un poliţist.

Publicitate