Laura Giurcanu: ”Cu corpul ăsta am venit eu pe pământ. Nu pot să fac nimic ca să schimb asta”

După ce a obținut o impresionantă victorie în finala show-ului America Express, Laura Giurcanu a decis să vorbească deschis despre experiența neplăcută a bullying-ului de care a fost ținta, împreună cu Sânziana Negru, pe parcursul competiției.

Pe conturile sale de socializare, Laura a făcut o postare sinceră în care a abordat subiectul apariției lor fizice și comentariile nedorite la adresa lor.

Publicitate

În mesajul public postat pe Instagram, Laura Giurcanu a afirmat că, de-a lungul competiției, forma lor fizică a fost subiectul principal de discuție, atrăgându-se comentarii negative și jigniri.

„Am observat de-a lungul etapelor că am fost poate singura echipă al cărui aspect fizic a fost atât de discutat, lucru care nu doar că nu s-a întâmplat în nicio altă echipă, dar la noi a fost focusul principal al oamenilor”, a scris ea.

Printre criticii aduse aspectului lor, Laura Giurcanu a menționat comentariile privind înălțimea ei și a Sânzianei Negru, considerând că au fost jigniri nejustificate. „S-au discutat foarte multe detalii despre felul în care arătăm.

Laura e prea înaltă, prea înaltă pentru ce?, Sânziana e scundă, diferența de înălțime dintre noi două… Că suntem urâte, cum arătăm, cum avem gâtul, fața, ridul și nu e ok, pentru că nimeni nu a mai avut parte de un tratament de genul ăsta”, a adăugat ea.

În ciuda criticii la adresa lor, Laura Giurcanu a subliniat că are încredere în felul în care arată și că își iubește corpul așa cum este. „Cu corpul ăsta am venit eu pe pământ. Nu pot să fac nimic ca să schimb asta, așa că nu doar că mă mulțumesc cu el, dar aleg să-l celebrez pentru că mă simt și eu mult mai bine când sunt fericită cu mine”, a concluzionat ea.

Prin acest mesaj, Laura Giurcanu speră să aducă atenție asupra impactului negativ al comentariilor privind aparențele și să încurajeze respectul și înțelegerea în mediul online și în societate în general.

Publicitate