Leonard Doroftei: ”Toată lumea a început să mă facă cerșetor. E dureros, urât!”

Leonard Doroftei, fost campion de box, a surprins pe mulți în 2019 când a luat o decizie neașteptată și a părăsit România împreună cu familia sa pentru a începe o nouă viață în Canada.

Motivul din spatele acestei decizii a fost revelat recent, dezvăluind problemele legate de barul pe care îl deschisese în Ploiești.

Chiar dacă inițial barul a avut succes financiar, afacerea a început să scadă, iar Doroftei a dezvăluit că a pierdut o sumă semnificativă de bani.

Primăria a impus taxe retroactive, iar o parte din banii săi au fost direct luați din cont. Această experiență dificilă a fost catalizatorul care l-a determinat să părăsească țara natală.

În Canada, Leonard Doroftei și-a refăcut viața și și-a îndreptat atenția spre antrenamentul de box. A obținut licența de antrenor și predă lecții copiilor de emigranți români în Quebec. Despre noul său stil de viață, Doroftei a declarat că lucrează fără pauză de luni până luni și câștigă între 3.500 și 4.200 de euro lunar.

Fostul campion a explicat că schimbarea a fost necesară, simțind că nu se mai regăsea în România, iar viața sa devenise obositoare și uzură. În plus, o presă negativă a contribuit la o imagine distorsionată a sa, iar titlurile defăimătoare l-au afectat profund.

”Am avut nevoie de o schimbare. Nu mă regăseam, tot ce făceam era împotriva mea. Am stat de vorbă cu niște ziariști și a doua zi au scris că sunt cerșetor. Sau impostor. Titlul a fost groaznic, toată lumea a început să mă facă cerșetor. E dureros, e urât. Nu am cerșit nimic. Nu mai îmi găseam locul absolut deloc.

M-a tras în jos locul acasă. Viața pe care am dus-o, de uzură, m-a obosit. Nimic nu se mai lega. Devenisem băiatul rău, dar eu n-am făcut rău nimănui.

A trebuit să fac o schimbare, dar decizia a fost rea, le-am schimbat iar viața copiilor, i-am dus în altă lume. Doar că ei mă iubesc, suntem o familie și au înțeles. O perioadă, probabil. Va trebui să iau o decizie cât de curând”, mai spune Leonard Doroftei.

Familia lui Doroftei s-a adaptat bine în Canada, fiul său ocupându-se de IT și fiind un inginer în timp ce ceilalți membri ai familiei au reușit să se stabilească în domenii care le asigură un trai decent.

Despre decizia sa de a pleca, Leonard Doroftei a recunoscut că va trebui să ia în curând o nouă decizie pentru viitorul său și al familiei sale.

Publicitate