Leoreanu, posibil ministru în noul Guvern: „Dacă va trebui să fiu în Executiv, voi fi acolo”

Mai sunt câteva zile până când premierul desemnat al României, Ludovic Orban, trebuie să vină cu lista oficială a noului Executiv, după ce Parlamentul a votat recent moțiunea de cenzură ce a dat jos Guvernul Dăncilă.

Ludovic Orban pregătește în aceste zile o nouă serie de negocieri pentru formarea noului guvern, precum și lista de miniștri.

Pe lista posibililor miniștri apare și deputatul nemțean Laurențiu Leoreanu. Potrivit unor surse din presa centrală Leoreanu poate fi variantă pentru două ministere: Ministerul Dezvoltării și Ministerul de Interne.

Dacă inițial apărea pe o astfel de listă la Ministerul Dezvoltării și deputatul Robert Sighiartău, ulterior s-a vehiculat doar numele lui Laurențiu Leoreanu.

La Ministerul de Interne pe lista posibililor miniștri apar Marcel Vela, Laurențiu Leoreanu sau Ion Ștefan.

Miza mea nu este să fiu ministru într-un guvern. Miza mea e să avem un guvern PNL, ca lucrurile să înceapă să meargă constructiv, să înceapă proiectele  importante pentru Moldova: autostrada, spitalul regional.

Este o onoare pentru mine că am fost nominalizat pentru un portofoliu. Mulți dintre colegii mei sunt buni miniștri.

Dacă va trebui să fiu în Executiv, voi fi acolo, dacă va trebui să fiu în Legislativ, voi fi acolo pentru că cei care vor merge în Guvern au nevoie de susținerea noastră a parlamentarilor – eu voi fi acolo unde partidul îmi cere, pentru că nu vorbim de mize personale, vorbim de miza țării, de un guvern PNL”, a declarat Dan Laurențiu Leoreanu, deputat PNL

Publicitate