Liberalii dau lovitura pe piața de showbiz! Brigitte Pastrama s-a alăturat echipei PNL

Brigitte Pastramă anunță prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook, că s-a alăturat liberalilor de la Sectorul 2 al capitalei, în echipa lui Dan Cristian Popescu, candidatul PNL la primărie.

Brigitte Pastrama a fost unul dintre cele mai cunoscute manechine din Banat care a castigat titlurile de „Top Model Romania” si „Top Model of the World”.

In 2002 aceasta a ramas vaduva in urma decesului afaceristului Octavin Sfat cu care a fost casatorita. Astfel in urma mortii acestuia Brigitte s-a trezit mostenitoarea a doua cluburi, a unui hotel in constructie, a unui restaurant si a doua case, informează aktual24.ro.

In 2003 aceasta a fost arestata pentru complicitate la lipsire de libertate si la talharie dupa ce l-a sechestrat in biroul ei impreuna cu ajutorul altor trei persoane pe managereul unui club din localitate si l-a obligat sa-i dea cinci mii de euro. Ulterior Brigitte a fost condamanta de judecatori la inchisoare, iar in 2006 a fost eliberata conditionat.

In 2013, Pastrama s-a casatorit cu Ilie Nastase, insa casnicia nu a durat mult, scandalurile dintre cei doi fiind deseori pe prima pagina a revistelor de cancan.

Publicitate